Alexanders Schütt Lyngbye

Jeg er uddannet møbelsnedker fra Getama og Skive collegeI fremtiden vil jeg gerne designe flere møbler og have dem i produktion så de kan stå i danskernes hjem.Under min læretid skulle jeg selv designe det møbel jeg ville lave på forløbene på skolen. Det fik mig interesseret i selve designprocessen og jeg har brugt mange timer på at studere den danske møbelkunst.Dog har jeg også ambitioner om at jeg skal prøve kræfter med inventar snedkeri

Designs

 

Dotte Lamp no. 1

Each lamp in the Dotte collection is unique. Their authenticity is in the type of wood we use, the size, and the Kumiko pattern.

Dotte Lamp no. 1 is made out of maple and lime wood. The Kumiko pattern is Asa-No-Ha and Tsuno Asa-No-Ha size Ø700mm

Dotte Lamp no. 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris facilisis ornare odio vel ultrices. Mauris nec ante turpis. Vestibulum elementum diam eget sollicitudin sagittis. Aenean at elit luctus, hendrerit enim a, congue enim. Phasellus egestas lorem ex, at egestas ligula convallis nec. Suspendisse tincidunt, augue a rutrum convallis, justo felis consequat justo, ac faucibus nunc libero sed mauris. Aliquam suscipit pulvinar malesuada.

Gallery

 

Works

 
AJO
Mit svendestykke er en lounge stol, hvor mit mål har været at skabe en stol med flot design som man sidder godt i.Stolen er udført i valnød med flaglinesnor i ryg og sæde. I ryggen er det flettet med klemmer og i sædet er der en hynde. Sidekomforten er opnået ved stolens hældninger og vinkler samt det at flagline snoren tilpasser sig ryggen.Under sædet er der en skuffe hvor der er lavet traditionelle sinker samlinger. Inde i skuffen er der en klap som man kan låse, men nøglen er skjult.

Follow us on Social Media

Carpentry Craft / Kbh
Moltkes Palæ
Dronningens Tværgade 2
1302 Copenhagen

Opening hours:
June 15 10.00-18.00
June 16 10.00-17.00
June 17 10.00-17.00