Anders Rytter

Mit navn er Anders Rytter, jeg er 32 og arbejder hos Brdr. Krüger. Jeg er særligt glad for det klassiske håndværk med et moderne snit. Derfor har jeg en ydmyg ambition om at lave klassiske design men prøve at gøre det på min egen måde..

Designs

 

Dotte Lamp no. 1

Each lamp in the Dotte collection is unique. Their authenticity is in the type of wood we use, the size, and the Kumiko pattern.

Dotte Lamp no. 1 is made out of maple and lime wood. The Kumiko pattern is Asa-No-Ha and Tsuno Asa-No-Ha size Ø700mm

Dotte Lamp no. 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris facilisis ornare odio vel ultrices. Mauris nec ante turpis. Vestibulum elementum diam eget sollicitudin sagittis. Aenean at elit luctus, hendrerit enim a, congue enim. Phasellus egestas lorem ex, at egestas ligula convallis nec. Suspendisse tincidunt, augue a rutrum convallis, justo felis consequat justo, ac faucibus nunc libero sed mauris. Aliquam suscipit pulvinar malesuada.

Gallery

 

Works

 
Mindestolen - AR01’ er designet og udtænkt af Anders Rytter, 2024.
Denne stol er tænkt som et minde om en tid i Anders’ bedsteforældres have, hvor et mægtigt asketræ var midtpunktet.For mange år siden blev træet fældet og en planke blev gemt i bedsteforældrenes lade.‘Mindestolen’ er lavet af netop denne planke i et samarbejde mellem Anders selv og hans bror Jacob Rytter, mens de mindedes somrene i farmor og farfars have.Stolens udtryk er baseret på, at årerstrukturene skulle være så synlige som muligt og har derfor gennemgående, store flader for at få det fremhævet.Stolen er lavet ud fra et ønske om at kombinere noget robust og enkelt, med noget mere elegant.I designprocessen er der blevet tænkt på, at skabe en stol med et nyt udtryk alt efter om den er set forfra, fra siden eller bagfra. Både forfra og bagfra synes den mere massiv, imens den fra siden er mere elegant med det flettede sæde, der herfra blot fremstår som en silhuet.Den er flettet i 4 mm orange faldskærmsline, for at komplimenterer den lyse ask og give stolen noget mere kant.

Follow us on Social Media

Carpentry Craft / Kbh
Moltkes Palæ
Dronningens Tværgade 2
1302 Copenhagen

Opening hours:
June 15 10.00-18.00
June 16 10.00-17.00
June 17 10.00-17.00