Anna Maja Rasmussen Sterner

Mit navn er Anna, jeg er 29 år gammel og jeg er igang med at blive udlært møbelsnedker på Next. Jeg har lige været været på mit tredje skoleforløb og til august skal jeg på mit fjerde, hvor vi skal lave stol, hvilket jeg glæder mig til :)Jeg har været i lære hos en lille virksomhed I Japan som lavede stole, og så har jeg været kort hos Brdr Krüger herhjemme. Ellers har jeg tilbragt det meste af min læretid i skolepraktikken.

Designs

 

Dotte Lamp no. 1

Each lamp in the Dotte collection is unique. Their authenticity is in the type of wood we use, the size, and the Kumiko pattern.

Dotte Lamp no. 1 is made out of maple and lime wood. The Kumiko pattern is Asa-No-Ha and Tsuno Asa-No-Ha size Ø700mm

Dotte Lamp no. 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris facilisis ornare odio vel ultrices. Mauris nec ante turpis. Vestibulum elementum diam eget sollicitudin sagittis. Aenean at elit luctus, hendrerit enim a, congue enim. Phasellus egestas lorem ex, at egestas ligula convallis nec. Suspendisse tincidunt, augue a rutrum convallis, justo felis consequat justo, ac faucibus nunc libero sed mauris. Aliquam suscipit pulvinar malesuada.

Gallery

 

Works

 
Skrinet
Mit værk er udført i pæretræ og ahorn. Det er bygget med klassiske skufferammer indeni, og synlige kantlister på gæring. Fineren har jeg selv skåret, da jeg gerne ville have at alt træ skulle komme fra samme planke. Selve designet af skrinet er inspireret af gamle japanske syskrin, og er tiltænkt at bruges som opbevaring til diverse ting, om det er smykker eller papir og skriveredskaber.

Follow us on Social Media

Carpentry Craft / Kbh
Moltkes Palæ
Dronningens Tværgade 2
1302 Copenhagen

Opening hours:
June 15 10.00-18.00
June 16 10.00-17.00
June 17 10.00-17.00