Serup & Colberg

Vi tror på at det kloden har brug for er, at vi fremstiller markant mindre i en kvalitet som er markant bedre og holder meget længere end flertallet af de møbler som udbydes til salg i dag.Vi elsker godt design, men vi elsker det gode håndværk lige så meget og vi ved at kombinationen af de to er det der gør at møbler ikke bare kan holde længe, men at mennesker bliver ved med at holde af dem og beholder dem i deres hjemme i mange år – gerne i en livstid.Derfor efterstræber vi også det tidløse snarere end det tidstypiske når vi tegner møbler. At vores produkter næppe defineres af mange som værende moderne er på alle måder i tråd med det vi tror på og står for i forhold til bæredygtighedsdagsordenen.Peter Serup (1994) har arbejdet med træ siden han som 6-årig blev stillet foran en drejebænk af sin farfar. Senere blev han uddannet som møbelsnedker, hvor han afsluttede sin svendeprøve med en sølvmedalje og efter en tur i Livgarden også som møbeldesigner fra designskolen i Herning.Martin Colberg (1971) er oprindeligt uddannet som markedsøkonom og kom ved et tilfælde, som 21-årig ind i møbelbranchen tilbage i 1993, hvor han hen over 3 årtier har beskæftiget sig med både salg, produktudvikling, produktion og design.De to lærte hinanden at kende da Peter søgte en praktik i Martins tidligere virksomhed. Et praktikophold blev til 2 og så til 3 og et kammeratskab med bund i en fælles vision for den danske møbelbranches fremtid afstedkom at de to i januar 2024, seks år efter deres første møde stiftede Serup & Colberg som lige partnere.

Designs

 

Dotte Lamp no. 1

Each lamp in the Dotte collection is unique. Their authenticity is in the type of wood we use, the size, and the Kumiko pattern.

Dotte Lamp no. 1 is made out of maple and lime wood. The Kumiko pattern is Asa-No-Ha and Tsuno Asa-No-Ha size Ø700mm

Dotte Lamp no. 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris facilisis ornare odio vel ultrices. Mauris nec ante turpis. Vestibulum elementum diam eget sollicitudin sagittis. Aenean at elit luctus, hendrerit enim a, congue enim. Phasellus egestas lorem ex, at egestas ligula convallis nec. Suspendisse tincidunt, augue a rutrum convallis, justo felis consequat justo, ac faucibus nunc libero sed mauris. Aliquam suscipit pulvinar malesuada.

Gallery

 

Works

 

Follow us on Social Media

Carpentry Craft / Kbh
Moltkes Palæ
Dronningens Tværgade 2
1302 Copenhagen

Opening hours:
June 15 10.00-18.00
June 16 10.00-17.00
June 17 10.00-17.00