Blinkenberg Møbelsnedkeri

Vi arbejder dagligt i træ og når vi kombinerer med andre materialer er det oftest med metal af forskellig art, vi er blevet opmærksomme på glas i forbindelse med en bestillings opgave og er begejstrede for dets muligheder som andet end en lodret front i en låge.Udover opbevaring har vi lavet en montre inspireret fra museums verdenen til at vise et emne man er særlig glad for og dette behov er opstået ud fra et personligt behov. Dimension og konstruktion er bevidst valgt ud fra at man faktisk kan sidde på møblet, og farveholdningen er inspireret af vores tip oldefar, Søren Willadsen tidligere møbler.

Designs

 

Dotte Lamp no. 1

Each lamp in the Dotte collection is unique. Their authenticity is in the type of wood we use, the size, and the Kumiko pattern.

Dotte Lamp no. 1 is made out of maple and lime wood. The Kumiko pattern is Asa-No-Ha and Tsuno Asa-No-Ha size Ø700mm

Dotte Lamp no. 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris facilisis ornare odio vel ultrices. Mauris nec ante turpis. Vestibulum elementum diam eget sollicitudin sagittis. Aenean at elit luctus, hendrerit enim a, congue enim. Phasellus egestas lorem ex, at egestas ligula convallis nec. Suspendisse tincidunt, augue a rutrum convallis, justo felis consequat justo, ac faucibus nunc libero sed mauris. Aliquam suscipit pulvinar malesuada.

Gallery

 

Works

 
”Adesso” som på italiensk betyder NU & i øjeblikket
Vi har valgt at lave et møbel til små hjem, Opbevaring på en pæn og anderledes måde og til de ting vi holder af at have fremme. En Credenza i et andet format med gennemsigtighed og fokus på et anderledes materiale valg.

Follow us on Social Media

Carpentry Craft / Kbh
Moltkes Palæ
Dronningens Tværgade 2
1302 Copenhagen

Opening hours:
June 15 10.00-18.00
June 16 10.00-17.00
June 17 10.00-17.00