Our artisans

An exhibition blending tradition and craftmanship with innovation and authenticity.
3daysofdesign
12-14 of June 2024
Moltkes Palæ
Dronningens Tværgade 2
1302 København K

Showcased artisans

 

Barlsby + Carlsson

Vi er en modernet snedker/design virksomhed, med focus på inventar og indretnings arbejde indenfor: retail, uddannelsesinstitutioner, kontor mv.

Bjerregaard Snedkeri Aps

Bjerregaard Snedkeri kombinerer traditionelt håndværk med moderne innovation for at skabe skræddersyede løsninger af høj kvalitet til vores kunder. Vi fremstiller smukke og funktionelle møbler, med en ansvarlighed over for miljø og samfund.Vores formål er at tilbyde ordentligt snedkerarbejde, der både opfylder kundernes behov og bidrager til en mere bæredygtig og meningsfuld fremtid.

Blinkenberg Møbelsnedkeri

Vi arbejder dagligt i træ og når vi kombinerer med andre materialer er det oftest med metal af forskellig art, vi er blevet opmærksomme på glas i forbindelse med en bestillings opgave og er begejstrede for dets muligheder som andet end en lodret front i en låge.Udover opbevaring har vi lavet en montre inspireret fra museums verdenen til at vise et emne man er særlig glad for og dette behov er opstået ud fra et personligt behov. Dimension og konstruktion er bevidst valgt ud fra at man faktisk kan sidde på møblet, og farveholdningen er inspireret af vores tip oldefar, Søren Willadsen tidligere møbler.

Brdr. Krüger

Brdr. Krüger started life in 1886 as a wood-turning workshop founded by brothers Theodor and Ferdinand Krüger. Today the company has evolved into a self-producing furniture brand that celebrates classic Danish design values and embraces modernity. Continuing a legacy of craft and heritage, Brdr. Krüger collaborates with some of the world’s best design talent to create an evolving furniture collection. Brdr. Krüger’s commitment to craftsmanship, nurtured for five generations, ensures quality in every piece that leaves the family-owned factory in Værløse, Denmark.

Christian Troels

Mit navn er Christian Troels. I mit daglige virke som industriel designer hjælper jeg danske og udenlandske virksomheder med at skabe en bred vifte af interiørprodukter. I mit design stræber jeg altid efter en høj æstetik og en kvalitet, som gør mine produkter langtidsholdbare.Som designer og håndværker er jeg altid motiveret for at arbejde med nye materialer og udvide min værktøjskasse. Med den her stol har jeg kastet mig ud i at arbejde med finér, og formmæssigt har jeg ønsket at skabe en silhouet, som er let at afkode – men med en detaljerigdom, som forhåbentlig vækker nysgerrighed hos modtageren.

Copenhagen Woodwork

Copenhagen Woodwork er en familieejet snedkervirksomhed med eget værksted og showroom beliggende i Rødovre, der udfører skræddersyet snedkerarbejde i høj kvalitet, der kan holde i flere generationer. Copenhagen Woodwork er stiftet af Mark og Zusanne. Mark er snedker, hvis hjerte banker lidt hurtigere, når han får åretegninger til at være gennemgående i sine løsninger, når han olierer en bordplade og ser træet forvandle sig foran ham, og når samlinger og sløjfer i skuffer og bordplader passer perfekt. Zusanne er indretningskonsulent og elsker alt, der har med boligindretning at gøre. Hendes hjerte banker lidt hurtigere, når hun sammen med kunden får skabt den perfekte løsning, hvor drømme, design og håndværk går op i en højere enhed.Vi bestræber os altid på at leve op til vores kunders forventninger. Derfor lægger vi stor vægt på rådgivning og vejledning, samt at få etableret et godt samarbejde undervejs i hele processen, og altid med kunden i fokus. Vores samarbejde starter med et uforpligtende og personligt møde, hvor vi i samspil gennemgår de tanker og løsninger kunden har. Vi udbyder udover snedkerarbejde også kompetent rådgivning indenfor indretning og interiør, og er altid opdateret inden for de nyeste trends og tendenser i boligbranchen.Vi er et stærkt kort at have på hånden, når du skal have hjælp til indretningsopgaver, speciallavet interiør, eller har en ide som du brænder for at få realiseret. Vi arbejder ikke med standarder. Vi laver unikke og tilpasset løsninger til alle rum i hjemmet. Derfor kommer vi gerne på et uforpligtende styling- og opmålingsbesøg hos dig, så dine drømme kan realiseres, og blive lige som du ønsker.

Daddy in Space ApS

Daddy in Space, et kreativt snedkerværksted beliggende i hjertet af Storkøbenhavn. Vi er et dedikeret team af passionerede håndværkere, der sammen skaber unikke og skræddersyede løsninger inden for snedkerarbejde. Vores kompetencer spænder bredt, fra traditionelle snedkerteknikker til moderne design og innovative løsninger, altid med et skarpt øje for detaljen og servicen.Hos Daddy in Space er ansvar for vores samfund og en god oplevelse en kerneværdi. Vi vælger nøje vores materialer og arbejder med omtanke for miljøet, for at skabe holdbare og smukke produkter, der holder i generationer – Åben kommunikation og tæt samarbejde med vores kunder er fundamentet for vores arbejde, og vi stræber altid efter at imødekomme dine unikke behov og ønsker.

Garde Hvalsø

Garde Hvalsøes snedkermøbler udspringer af dansk møbelkunst, design og arkitektur. Vores kollektion af tidløse modeller er grundstammen i eksklusive, skræddersyede løsninger til køkken, bad, interiør og garderobe.

Gert Nielsen

Haute couture møbler & Eklektisk dekorLidt om hvem vi er.Vi skaber morgendagens arvegods i dag som unikt design. Udtænkt af vores unikke kunder og designere der først og fremmest tør drømme. Og derefter tage et skridt for at starte en rejse med vores designteam, for at visualisere deres drøm.En drøm derefter udformet med kærlig omhu, af vores exceptionelt dygtige kunsthåndværkere. Som gør en drøm til virkelighed. Klar til at blive delt og nydt med dem, der er allerkæreste for dig. Således det med tiden bliver morgendagens arvegods, for fremtidige generationer. Vores signaturkollektioner kan inspirere dig til måske at tænke på ting og tanker, du endnu ikke har tænkt eller overvejet.Vi tror på, at du vil nyde rejsen og eventyret undervejs, samtidigt blive mere fortrolig med vores respekt for kulturarv, design og håndværk, udført exceptionelt dygtige kunsthåndværkere.Da disse værdier er en del af den kærlige omhu i hvert enkelt stykke kunsthåndværk, vi udarbejder.Holdbarhed, bæredygtighed og arvegods Få dine drømme til at blive enestående håndværk, i rene naturlige træmaterialer, som har en yderst positiv CO2 indvirkning på vores planet.Når deres drøm er skabt med kærlig omhu, dukker muligheden for at deres stykke kunsthåndværk holder i årtier eller måske århundreder. Forudsat at den værdsættes med stor kærlighed og omhu over tid.En haute couture skabelse bliver til et skattet stykke arvegods, for deres børn eller børnebørn.

Helles og Bjørn -møbelsnedkeri ApS

HELLES & BJØRN møbelsnedkeri is founded in 2023 by the two cabinetmakers Jonas Helles and Lars de Place Bjørn. We make bespoke high quality kitchens and interiors, furniture and objects, including prototypes for designers. We work in close collaboration with architects and designers in Denmark and internationally for both private, public and commercial clients. Each project is bespoke, and we develop it closely together with our clients, with most meticulous attention to detail and context. All our projects are handmade by us in our workshop in Copenhagen. We carefully hand-pick and assemble each piece of wood, in order to create a beautiful whole that will last. In the production process, we are are combining the finest traditional artisanship with the latest technology such as CNC. Our workshop is situated in the old Meatpacking District of Copenhagen, among renowned galleries, architectural offices as well as other workshops and artistic practices. Prior to founding HELLES & BJØRN møbelsnedkeri, Lars, who completed his apprenticeship at legendary Søren Horn & Associates, built up and ran the well-established de Place Furniture since 2001. Jonas completed his apprenticeship at de Place Furniture and has been working for Lars for the past ten years.

Hofmarskallatet

HM The Queen’s Household includes a Craft Section at the Royal Palace Amalienborg in Copenhagen. In the Craft Section, we use a combination of traditional skills and modern techniques in our daily work to preserve and restore the heritage of interiors at the Royal Palaces. In addition to this, we make unique interior pieces requested by the Royal Family for their personal use or to be used as gifts in connection with state visits.

Jakob Thau Studio APS

“Min drivkraft er kærligheden til godt håndværk og en konstant nysgerrighed efter at udforske både nye og velkendte materialer. Jeg stræber efter at skabe møbler med sjæl, som udspringer af realistiske og enkle ideer. “Industriel produktion er altid en del af min designproces fra begyndelsen, uden at den kreative kerne går tabt.”Jakob Thau grundlagde sit designstudio i 2008 i København og er udlært møbelsnedker med medalje og uddannet møbeldesigner fra Det Kongelige Danske Kunstakademi Skoler for Arkitektur, Design og Konservering.Jakob Thau fokuserer på det tidløse og trækker på en rigdom af traditionelle teknikker, især inden for træbearbejdning. Hans mål er at undersøge kendte og nye metoder for at sikre, at hvert design kan ældes med ynde og forblive relevant gennem årene. Jakob Thau arbejder for, at “ethvert møbel skal kunne tåle øjets slitage”, som en gammel mester engang lærte ham.Jakob Thau Studio rummer desuden et eget møbelsnedkeri i en tidligere skibsværft bygning på Refshaleøen i København med udsigt over Øresund. Denne placering inspirerer hans designproces, hvor han føler sig hjemme med udsigt over havet og lader sine ideer tage form.Tegnestuen er adskilt fra snedkerværkstedet med en glasvæg for at bevare håndværks stemningen. Værkstedet er ikke bare en kulisse, men her betjenes ofte maskiner, når hans ideer skal realiseres i prototyper i skala 1:1.Jakob Thau har etableret et samarbejde med flere velkendte møbelbrands, herunder FDB (DK), Fredericia Furniture (DK), &Tradition (DK), Gemla (SE), David Design (SE), Källemo (SE), Balzar Beskow (SE) og Infiniti Design (IT).

Jannik Grage

Jeg har arbejdet med træ og håndværk siden jeg var helt ung, og har været omkring bygningssnedkeri, billedskæring, trædrejning, trælegetøj, skåret træskeer og lavet knive. Jeg er udlært møbelsnedker fra Amalienborg Snedkerværksted (Kongehusets værksted).De sidste 20 år har jeg været selvstændig møbelsnedker og møbelrestaurator i København. I gennem årene har jeg lavet unikamøbler, inventar og kunsthåndværk, samt restaureret antikke og klassiske møbler, for godser, firmaer, arkitekter, designerer og private kunder.Nu er tiden kommet til at jeg giver mit fag og mine erfaringer videre. Undervisning, kurser, elever, snedkerskole…

Jonathän Jouan Studios

I grew up in the idyllic French Breton countryside, inspired by local folklore and global tales, especially Japanese narratives. My passion led me to study Art History, but I found it incomplete. Seeking more, I moved to Montreal and enrolled in the School of Art Cabinetmaking (EEAM), where I discovered a love for transforming materials, particularly wood.In 2017, I founded Jonathän Jouan Studios, creating meticulously designed furniture and objects with various cabinetmaking techniques. Self-learning, such as straw marquetry, expanded my skills. After graduating in 2020, I moved to Copenhagen to refine my techniques and artistic style, symbolizing my commitment to artistic evolution while still focusing on mythology and folklore for my conceptual pieces.General approach about my work :As an artisan specializing in art furniture and the intricate technique of straw marquetry, I infuse vitality into my creations, accentuating the meticulous craftsmanship and finesse inherent in both straw marquetry and woodwork. Within my artistic endeavors focused on crafting ornamental pieces and furniture, I prioritize not only the visual appeal but also the experiential aspect for the user. My pieces are designed not solely for functionality and convenience but also to inspire moments of spiritual contemplation and engagement during interaction.Deeply influenced by Eastern philosophies, particularly the Japanese ethos, where ordinary acts of daily life are transformed into sacred rituals akin to the tea ceremony, I am presently immersed in exploring the ethereal domain. This journey finds expression through my reinterpretation of folklore, nostalgic recollections, and timeless narratives shared around hearths. My artistic pursuit transcends the physical realm, aspiring to evoke intangible and spiritual encounters.My current ornamental series delves into the enigmatic territory of the unseen future. Inspired by the pioneering research of Edward A.D. Mitchell, a soil specialist exploring microorganisms and amoebas, I have woven a narrative that unveils a speculative tale of a voyager journeying through an exhibition of macroorganisms, descendants of today’s amoebas. Set in an ambiguous time and place, this tale reflects the culmination of societal choices. The works I have crafted represent these organisms, ensnared by unique means, displayed for all to observe and contemplate.

Louv Snedkeri

Louv Snedkeri – a family-run business with a strong tradition of crafting high-quality wooden products. Since 1884, our company has been owned by the same family, and today we are in the 4th generation of joiners. Our expertise in design and production extends from furniture and doors to shelving and kitchen fittings. We are known for our attention to detail, creative approach to the tasks and careful craftsmanship that results in beautiful and durable products that last for generations. We combine the best aspects of traditional craftsmanship with modern technology and invest in 5-axis CNC machining, which allows us to produce advanced and unique wood products. In addition to traditional wooden products such as furniture and doors, we can also produce custom-made furniture solutions and kitchens with incredible precision and detail. Our focus on both aesthetics and functionality ensures that our products are beautiful, durable and practical at the same time.

Malte Gormsen ApS

Malte Gormsen Møbelsnedkeri was born out of a desire to create and craft. Since 1999 they have made bespoke cabinetmaker solutions and furniture embedded in a set of values with a deep-seated respect for the world and its existing structures. The list of clients includes restaurants, retailers, hotels, and private customers across the world, including renowned restaurants Noma and Geranium. Malte Gormsen Kollektion is their furniture collection where they work with designers such as Space Copenhagen, Norm Architects and Nanna Ditzel.

Raaschou Inventarsnedkeri A/S

Together with the customer, Raaschou makes the idea, and design possible. With mutual trust, we succeed with the best solution in high-quality and with carefully selected materials.Our skilled and committed carpenters always solve the task by combining the latest technology with the traditional craftsmanship at our 8000 m2 workshop in Skovlunde – at Raaschou no task is too simple or complex.We are proud of the carpentry profession in Denmark and we aim to lead and take responsibility for the education and development of the current and future generations.

Rammelisten

Vores fornemste opgave er at sikre dig veludført snedkerarbejde med fokus på kvalitet, detaljer og holdbarhed. I mere end 100 år har vi på Rammelisten gjort vores kunder tilfredse. Mangler du en liste med en særlig profil eller måske nye vinduer? Skal du have genskabt en dør til en bevaringsværdig bygning, bygget specialinventar eller måske et helt nyt køkken?

Serup & Colberg

Vi tror på at det kloden har brug for er, at vi fremstiller markant mindre i en kvalitet som er markant bedre og holder meget længere end flertallet af de møbler som udbydes til salg i dag.Vi elsker godt design, men vi elsker det gode håndværk lige så meget og vi ved at kombinationen af de to er det der gør at møbler ikke bare kan holde længe, men at mennesker bliver ved med at holde af dem og beholder dem i deres hjemme i mange år – gerne i en livstid.Derfor efterstræber vi også det tidløse snarere end det tidstypiske når vi tegner møbler. At vores produkter næppe defineres af mange som værende moderne er på alle måder i tråd med det vi tror på og står for i forhold til bæredygtighedsdagsordenen.Peter Serup (1994) har arbejdet med træ siden han som 6-årig blev stillet foran en drejebænk af sin farfar. Senere blev han uddannet som møbelsnedker, hvor han afsluttede sin svendeprøve med en sølvmedalje og efter en tur i Livgarden også som møbeldesigner fra designskolen i Herning.Martin Colberg (1971) er oprindeligt uddannet som markedsøkonom og kom ved et tilfælde, som 21-årig ind i møbelbranchen tilbage i 1993, hvor han hen over 3 årtier har beskæftiget sig med både salg, produktudvikling, produktion og design.De to lærte hinanden at kende da Peter søgte en praktik i Martins tidligere virksomhed. Et praktikophold blev til 2 og så til 3 og et kammeratskab med bund i en fælles vision for den danske møbelbranches fremtid afstedkom at de to i januar 2024, seks år efter deres første møde stiftede Serup & Colberg som lige partnere.

Snedkersind

Kort introduktionstekst om jer selv eller jeres virksomhed.Bag pseudonymet Snedkersind findes Kristian Frandsen; en møbelsnedker og formgiver stærkt rodfæstet i det gode traditionsrige håndværk, og hvis hjerte slår for materialets mange egenskaber og muligheder.I værkstedet arbejdes med en bred vifte af specialløsninger inden for finere møbelsnedkeri, herunder Kristians egne tanker i træ, kollaborationer med arkitekter og designere samt restaureringsarbejde af bevaringsværdige møbler. Et værksted, der favner de mange facetter og grene inden for snedkerhåndværkets fortid og samtid ­– og som ligeledes gør sig forhåbninger for dets fremtid.

Solrød Møbelsnedkeri

TRADITIONELT DANSK HÅNDVÆRK SIDEN 1952Solrød MøbelsnedkeriI 1952 blev Solrød Møbelsnedkeri grundlagt af Thorkild Larsen og har siden leveret møbelfremstilling i høj kvalitet.I 1982 overtog sønnen, Steen Larsen, møbelsnedkeriet og fortsatte med samme høje kvalitet. Dette er altid sket i tæt samarbejde med arkitekter og kunder ligesom det sker i dag.​I dag bygger Solrød Møbelsnedkeri stadigt på klassiske håndværkstraditioner. I en tid med masseproduktion og fuldautomatiserede fabrikshaller, vil vi gerne være undtagelsen.Vi producerer bl.a. specialinventar, skranker og butiksinventar efter vores kunders ønsker.Derfor er vores ambition at blive endnu bedre, frem for endnu større.

Follow us on Social Media

Carpentry Craft / Kbh
Moltkes Palæ
Dronningens Tværgade 2
1302 Copenhagen

Opening hours:
June 12 – 10.00-17.00
June 13 – 10.00-20.00
June 14 – 10.00-17.00