Copenhagen Woodwork

Copenhagen Woodwork er en familieejet snedkervirksomhed med eget værksted og showroom beliggende i Rødovre, der udfører skræddersyet snedkerarbejde i høj kvalitet, der kan holde i flere generationer. Copenhagen Woodwork er stiftet af Mark og Zusanne. Mark er snedker, hvis hjerte banker lidt hurtigere, når han får åretegninger til at være gennemgående i sine løsninger, når han olierer en bordplade og ser træet forvandle sig foran ham, og når samlinger og sløjfer i skuffer og bordplader passer perfekt. Zusanne er indretningskonsulent og elsker alt, der har med boligindretning at gøre. Hendes hjerte banker lidt hurtigere, når hun sammen med kunden får skabt den perfekte løsning, hvor drømme, design og håndværk går op i en højere enhed.Vi bestræber os altid på at leve op til vores kunders forventninger. Derfor lægger vi stor vægt på rådgivning og vejledning, samt at få etableret et godt samarbejde undervejs i hele processen, og altid med kunden i fokus. Vores samarbejde starter med et uforpligtende og personligt møde, hvor vi i samspil gennemgår de tanker og løsninger kunden har. Vi udbyder udover snedkerarbejde også kompetent rådgivning indenfor indretning og interiør, og er altid opdateret inden for de nyeste trends og tendenser i boligbranchen.Vi er et stærkt kort at have på hånden, når du skal have hjælp til indretningsopgaver, speciallavet interiør, eller har en ide som du brænder for at få realiseret. Vi arbejder ikke med standarder. Vi laver unikke og tilpasset løsninger til alle rum i hjemmet. Derfor kommer vi gerne på et uforpligtende styling- og opmålingsbesøg hos dig, så dine drømme kan realiseres, og blive lige som du ønsker.

Designs

 

Dotte Lamp no. 1

Each lamp in the Dotte collection is unique. Their authenticity is in the type of wood we use, the size, and the Kumiko pattern.

Dotte Lamp no. 1 is made out of maple and lime wood. The Kumiko pattern is Asa-No-Ha and Tsuno Asa-No-Ha size Ø700mm

Dotte Lamp no. 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris facilisis ornare odio vel ultrices. Mauris nec ante turpis. Vestibulum elementum diam eget sollicitudin sagittis. Aenean at elit luctus, hendrerit enim a, congue enim. Phasellus egestas lorem ex, at egestas ligula convallis nec. Suspendisse tincidunt, augue a rutrum convallis, justo felis consequat justo, ac faucibus nunc libero sed mauris. Aliquam suscipit pulvinar malesuada.

Gallery

 

Works

 

Follow us on Social Media

Carpentry Craft / Kbh
Moltkes Palæ
Dronningens Tværgade 2
1302 Copenhagen

Opening hours:
June 15 10.00-18.00
June 16 10.00-17.00
June 17 10.00-17.00