Ditte Handreck

Ditte Handreck, Møbelsnedkerlærling på NEXT

Designs

 

Dotte Lamp no. 1

Each lamp in the Dotte collection is unique. Their authenticity is in the type of wood we use, the size, and the Kumiko pattern.

Dotte Lamp no. 1 is made out of maple and lime wood. The Kumiko pattern is Asa-No-Ha and Tsuno Asa-No-Ha size Ø700mm

Dotte Lamp no. 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris facilisis ornare odio vel ultrices. Mauris nec ante turpis. Vestibulum elementum diam eget sollicitudin sagittis. Aenean at elit luctus, hendrerit enim a, congue enim. Phasellus egestas lorem ex, at egestas ligula convallis nec. Suspendisse tincidunt, augue a rutrum convallis, justo felis consequat justo, ac faucibus nunc libero sed mauris. Aliquam suscipit pulvinar malesuada.

Gallery

 

Works

 
Hyldest til Kvindelige Håndværkere og Emilie Marie Kristine Petersen
Ditte Handreck, møbelsnedkerlærling ved Next NørrebroDette møbel er skabt til “3 days of design” på Moltkes Palæ og som en hyldest til alle kvindelige håndværkere og deres bidrag gennem historien. Selvom de ikke altid har været synlige i historiebøgerne, ved vi, at de altid har været der. Møblet er inspireret af en marmorplade fundet hos Genbyg, som bærer et minde for Emilie Marie Kristine Petersen, en kvinde, der i 1913 generøst donerede ejendomme på Korsgade 18 og 20 i København. Disse ejendomme skulle tjene som friboliger eller boliger med moderat leje for kvinder, der arbejdede med håndarbejde.Materialer:Ask og Eg: Dansk Ask danner rammen og kroppen af møblet, hvilket giver det en robust og samtidig elegant struktur. Eg er brugt i dyvler og hjørneblad i rammen.Marmor: Den centrale del af møblet, en mindeplade for Emilie Marie Kristine Petersen, fremhæver hendes generøse bidrag til kvindelige håndværkere og bliver præsenteret som et ærefuldt midtpunkt. Glasplade: En glasplade svæver 4-5 cm over marmorpladen, indrammet smukt for at tilføje en moderne og let dimension. Indbygget Belysning: Lys er integreret i siderne af rammen mellem marmorpladen og glasset. Dette lys, drevet af en diskret powerbank, fremhæver marmorpladen og bringer historien frem i lyset.Koncept: Møblet fungerer som en diskret montre, hvis opgave er ikke at stå frem, men at fremhæve marmorpladen og mindet om Emilie Marie Kristine Petersens gave til kvindelige håndværkere, som skal træde frem og have fokus.Formål: Dette møbel er ikke kun en praktisk og æstetisk genstand, men også udarbejdet i respekt og anerkendelse af de kvindelige håndværkeres arv. Det fortæller en historie om generøsitet, støtte og den rolle, som kvinder altid har spillet i håndværkets historie.

Follow us on Social Media

Carpentry Craft / Kbh
Moltkes Palæ
Dronningens Tværgade 2
1302 Copenhagen

Opening hours:
June 15 10.00-18.00
June 16 10.00-17.00
June 17 10.00-17.00