Julie Gjern

Mit navn er Julie Gjern, jeg er udlært møbelsnedker fra Skive College og udlært fra Carl Hansen & Søn. Derudover er jeg uddannet designteknolog. Jeg arbejder nu hos Overgaard Wood, et dansk snedkeri med stort fokus på upcycling og bæredygtighed.

Designs

 

Dotte Lamp no. 1

Each lamp in the Dotte collection is unique. Their authenticity is in the type of wood we use, the size, and the Kumiko pattern.

Dotte Lamp no. 1 is made out of maple and lime wood. The Kumiko pattern is Asa-No-Ha and Tsuno Asa-No-Ha size Ø700mm

Dotte Lamp no. 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris facilisis ornare odio vel ultrices. Mauris nec ante turpis. Vestibulum elementum diam eget sollicitudin sagittis. Aenean at elit luctus, hendrerit enim a, congue enim. Phasellus egestas lorem ex, at egestas ligula convallis nec. Suspendisse tincidunt, augue a rutrum convallis, justo felis consequat justo, ac faucibus nunc libero sed mauris. Aliquam suscipit pulvinar malesuada.

Gallery

 

Works

 
Rest for the restless
Jeg har svært ved at sidde stille på en stol og koncentrere mig i længere tid ad gangen, det føles unaturligt for mig (jeg er en glad ADHD pige). Det betyder, at jeg ofte skifter siddestilling, tit rejser mig fra stolen og går rundt eller næsten ligger ned i stolen. Men gyngestolen er skabt til bevægelse, og det giver mig en stor ro at kunne gynge. Det blev hele min tilgang til projektet. Jeg ville lave en stol, som var komfortabel, mulig at skifte siddestilling i, med plads til bevægelsesfrihed og vigtigst af alt med aktivering af kroppen. For mig blev det et meget personligt projekt, som jeg valgte at kalde ”rest for the restless”.Med gyngestolen lavede jeg en løsning som imødekommer problemet med rastløshed. Det er muligt at sidde på mange måder i den, med benene ud over siden, sågar kan man sidde helt omvendt i den. Polstringen er lavet til bevægelse, ingen løse hynder falder af, når man roterer. Ryggen er lavet, så man kan bruge det som armlæn, når man sidder sidelæns i stolen.Under stolens sæde findes en skjult “skuffe/skrivepult”. Tanken er at brugeren kan trække det lille “skrive/tegne underlag” ud og sætte det på skødet. Brugeren kan gynge roligt, mens han/hun tegner, skriver eller arbejder. Mit håb var at skabe et kreativt frirum til de rastløse.

Follow us on Social Media

Carpentry Craft / Kbh
Moltkes Palæ
Dronningens Tværgade 2
1302 Copenhagen

Opening hours:
June 15 10.00-18.00
June 16 10.00-17.00
June 17 10.00-17.00