Otto Clemens Fagerlund

Møbelsnedker Otto Clemens Fagerlund, født i 2001 og bosat på Nørrebro, er opvokset i København i et hjem med stor interesse for kunst, håndværk og design. Som 15-årig kom jeg i erhvervspraktik hos et snedkeri, hvor jeg hurtigt blev fascineret af faget, og interessen har siden været konstant.Under min læretid har jeg arbejdet flere forskellige steder, og jeg afsluttede min uddannelse som møbelsnedker hos Snedkeriet Nord i marts 2024.

Designs

 

Dotte Lamp no. 1

Each lamp in the Dotte collection is unique. Their authenticity is in the type of wood we use, the size, and the Kumiko pattern.

Dotte Lamp no. 1 is made out of maple and lime wood. The Kumiko pattern is Asa-No-Ha and Tsuno Asa-No-Ha size Ø700mm

Dotte Lamp no. 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris facilisis ornare odio vel ultrices. Mauris nec ante turpis. Vestibulum elementum diam eget sollicitudin sagittis. Aenean at elit luctus, hendrerit enim a, congue enim. Phasellus egestas lorem ex, at egestas ligula convallis nec. Suspendisse tincidunt, augue a rutrum convallis, justo felis consequat justo, ac faucibus nunc libero sed mauris. Aliquam suscipit pulvinar malesuada.

Gallery

 

Works

 
Udstillingsmontre af Otto Clemens Fagerlund
Møblets funktion er valgt som et repræsentativt rum for kunst eller design.Det er skabt i et samspil, dels som et klassisk møbel og dels til en kunstudstillers objekter.Montrens dobbelte ramme har størrelse efter et litografi, men montren er også tænkt til samlerobjekter, kunstgenstande, små skulpturer og klip.Montren hviler på et elegant stel med tilspidsede ben, vinklede tap-/slids-samlinger, buede sarge og en traditionel skuffegang med håndskårne fordækte sinker. Der er gennemgående åreforløb i sarg og skuffeforstykke samt i rammerne. Montren er med museumsglas, hardware i messing og bygget i Amerikansk valnøddetræ og ahorn

Follow us on Social Media

Carpentry Craft / Kbh
Moltkes Palæ
Dronningens Tværgade 2
1302 Copenhagen

Opening hours:
June 15 10.00-18.00
June 16 10.00-17.00
June 17 10.00-17.00